SNART ÄR DET DAGS FÖR EN NY BÅTSÄSONG I BBK

Under 2021 kommer BBK att digitaliseras och att gå över till att kommunicera via epost och webb. För att du skall få all information från oss är det viktigt att medlemsregistret är uppdaterat med dina senaste uppgifter.

Har du inte fått mejlutskicket ”BBK inför 2021”?

Kika i din skräppost så att våra mejl inte fastnat där alt. skicka dina uppdaterade e-postuppgifter till oss i klubben.

Ange namn, medlemsnummer och e-postadress så uppdaterar vi i systemet.

E-post adress: medlemsansvarig@bjorkviksbatklubb.com

Information som kommer att komma via utskicken är:

• Klubbinformation
      • Viktiga datum
      • Logg in till BBK på webben
      • Logg in nattvaktslistan
      • Fakturor
      • mm

BBK INFÖR 2021

Hej BBK-medlem!

Hoppas alla haft en riktigt god julhelg och trevligt nyårsfirande!

Vi tvingas senarelägga årsmötet på grund av det rådande läget med spridningen av Corona-viruset.

Det finns ingen möjlighet att i nuläget bestämma årsmötesdag utan den skjuts fram tills vidare och meddelas senare med kallelse via e-post.

Styrelsen och revisorerna sitter kvar och driften av båtklubben fortsätter som vanligt. Inga ändringar i klubbens avgifter görs inför kommande säsong. Bokslut med revisionsberättelse samt budget kommer skickas ut separat via e-post.

Under januari kommer samtliga medlemmar få ett e-post med inloggningsuppgifter till SBUs medlemsregistret BAS som klubben använder. Där kan man kontroller och komplettera sina uppgifter själv, registerblanketten behövs alltså ej längre. Där anger man också på vilket sätt man säkerställt att båten man har i klubbens hamn är TBT-fri, mer info om detta kommer senare.

Under februari kommer också nattvaktslistan bli tillgänglig i BAS där man själv bokar sitt nattvaktspass. Datum när nattvaktslistan görs tillgänglig för bokning meddelas senare.

Under kommande säsong kommer all fakturering ske via e-post eftersom detta också sker med hjälp av BAS från och med i år.

Glöm inte att meddela om ni byter er e-postadress så att ni inte riskerar att missa viktig information från klubben!

Styrelsen önskar alla en god fortsättning på året!

BBK ÖNSKAR GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!

HAMNEN STÄNGER FÖR VINTERN:

De som vill ligga kvar i hamnen efter den 26/9 behöver kontakta bryggfogden och få en anvisad hamnplats. Notera – inga båtar i hamnen efter 30/11.

PARKERINGSPROBLEM BBK HAMN:

För parkering i hamnen gäller ett fordon per båtplats. Det är inte tillåtet att låta bekanta som ska följa med ut på sjön att parkera på hamnområdet. Parkeringsdekal skall vara väl synligt uppsatt i bilfönstret. Styrelsen BBK

VÅRENS UTSKICK TILL ALLA MEDLEMMAR I BBK:

Hej, du har väl fått vårens utskick via e-post?

BBK har nu gått över till att kommunicera mer via e-post, därför är det viktigt att vi har rätt uppgifter till dig. Om du inte har fått följande utskick från BBK via e-post 17/4, 24/4 & 3/5,  vänligen återkom och uppdatera/komplettera dina kontaktuppgifter genom att skicka e-post till: medlemsansvarig@bjorkviksbatklubb.com

BBK_utskick_2_säsong_2020

RAMPNYCKEL SAMT DEKALER BÅT & BIL:

lördag 9/5 mellan 10-12 finns vi i hamnen så att du kan kvittera ut din nya rampnyckeln och hämta årets dekaler för både båt & bil

DEKALER BÅT & BIL:

Hej BBK-medlem!

I år hämtar man sin båtdekal i klubbhuset, dom skickas alltså ej ut per post. Dekalerna kommer att finnas där från och med arbetsdagen imorgon för upphämtning.

Varje medlem hämtar endast dekal med eget medlemsnummer!

Om du vill ha hjälp med detta så kommer styrelsen vara på plats under arbetsdagen samt under förmiddagen då hamnen öppnar lördag 9/5.

Annars hämtar du enklast dekalen när du anländer hamnen med din båt första gången för säsongen.

Om din dekal saknas kan det bero på att du inte betalt din båtplatsavgift, kontakta då styrelsen.

Trevlig helg!

för BBK styrelse

Fredric Lillienwall
medlemsansvarig BBK

VÅRENS ARBETSDAG I BBK:

25/4 mellan 10.00 – 14.00 för medlemmar som har båtplats och som betalat in arbetsavgiften. Vi syns i hamnen med arbetskläderna på!

UTSKICK 2:

Kommer i månadsskiftet april/maj och i god tid innan hamnen öppnar.

PÅMINNELSE:

För att få tillgång till hamnen och för att du skall få dina dekaler (båt/bil) behöver din faktura vara betald.

HAMNARBETE

Utförs i hamnen mellan v.14 – v.19 – båtar i hamnen undanbedes under denna period alt. hör med styrelesen.

HAMNEN ÖPPNAR 9/5 & STÄNGER 26/9

Båt får endast tillträde till hamnen innan hamnen öppnar eller när den är stängd efter särskild överenskommelse med bryggfogden Jan Holmstedt.

När hamnen är stängd utförs arbeten i hamnen, vilket blir lättare när den är tom på båtar.

ANMÄLAN TILL NATTVAKTEN 2020 – Listan är stängd och kommer skickas ut med utskick 2